Activiteiten

Hieronder kunnen jullie lezen wat we binnenkort allemaal voor jullie in petto hebben .

Wil je graag aanwezig zijn bij een van onze supermegatoffe activiteiten maar ben je nog geen lid? Stuur ons een berichtje op Facebook via de knop op de welkomspagina. 

Zaterdag 22 juni – EK Voetbal 

Het EK voetbal is terug! De voetbalgekte kan terug beginnen. Daarom gaan we samen de Rode Duivels naar de overwinning roepen. Hiervoor gaan we samen naar het EK dorp in Dudzele. Hopelijk komen jullie masaal mee supporteren! De aftrap wordt gegeven om 21u tegen Roemenië. 


Zondag 23 juni – Tractorwijding Uitkerke

Op 23 juni gaat de tractorwijding van de Landelijke Gilde in Uitkerke door. Om 10u begint de viering in de Sint-Amanduskerk in Uitkerke, gevolgd door een tractorzegening en rondrit. Kom dus met je favoriete tractor richting Uitkerke. Voor de liefhebbers is er ok een heerlijke BBQ vanaf 12u30 bij Aveve De Bruycker (voooraf kaarten bestellen!). Hou deze datum alvast vrij! 


Zondag 28 juli– Sportfeesten

Whoppaaaah, waar is dat feestjeeeuh! Op zondag 28 juli is het zover, de sporfeesten vinden plaats bij KLJ Oostende-Houtave. Ons thema voor die dag houden we nog even geheim, maar het beloofd een fantastische dag te worden! 


Donderdag 15 augustus - Kajakken

JAJAJA! Activiteit op donderdag. Omdat het een feestdag is en de meesten thuis zijn, gaan we een namiddag kajakken. Hopend op een stralende dag, trekken we met z'n allen naar de kijkuit in Beernem. Tijd van afspreken wordt later meegedeeld. Wil je mee? Geef dan gerust een seintje aan iemand van het bestuur! 


Zondag 1 september - Bobbejaanland 

Wie heeft nu geen zin in een dagje pretpark? Voor een dagje pretparkplezier  zullen we naar Bobbejaanland gaan. Wil je zeker mee? Geef dan een seintje aan het bestuur. 


Zaterdag 14 september - Partybus 

WHOOPWHOOP! Net 2 weken voor het pintjesbals is reclame maken van groot belang. Daarom leggen we een partybus in. Waar we allemaal naar toe gaan, blijft nog even geheim, maar zet het alvast in je agenda. WIl je zeker zijn van een plaatsje op de bus? Vanaf 31 augustus is inschrijven mogelijk door een bericht te sturen naar Britt (plaatsen zijn beperkt) 


27-28 September - Pintjesbalweekend 

Op vrijdag 27 september vindt onze jaarlijkse reuze BBQ plaats en op zaterdag 28 september is onze jaarlijkse fuif het Pintjesbal! Blokkeer deze dagen zeker in je agenda om dit fantastische weekend niet te missen!