Pintjesbal \ ReuzeBBQ 2015

Op zaterdag sluiten we af met het jullie wel niet onbekende PINTJESBAL. Na 39 knallende edities doen we er nog een 40ste bij, dat beloofd een feestje te worden! Een uitgebreide drank- en cocktailbar met onze eigen topcrew staat op jullie volle enthousiasme te wachten! Pintjes kosten slechts €1,6!! De vurige beats zorgen Dj Justin & Dj Jonas voor, met het nodige klank- en lichtspektakel zoals we dit van hen gewoon zijn natuurlijk! Toegangskaarten kan heel gemakkelijk hier bovenaan bestellen of bij leden en bestuur van KLJ Uitkerke. Tot zaterdag 26 september!

https://www.facebook.com/events/1448142975490214/


Naar jaarlijkse gewoonte geven we het startschot op vrijdagavond. Ons recept? Een springkasteel voor de kleinsten, een aperitiefje bij aankomst gevolgd door een overheerlijke BBQ met aansluitend een lekker dessertje. Als alle buikjes gevuld zijn kunnen we natuurlijk nog gezellig iets drinken en een dansje placeren op onze dansvloer. Kortom, het beloofd een spetterende avond te worden vol leute en ambiance!

Dit alles vindt plaats in de verwarmde feesttent langs de Zeebruggelaan te Blankenberge. We starten om 19u30, breng gerust al je vrienden mee!

Volwassenen: €15                Kinderen €8
    - worst                                 - worst
    - brochette                           - ijsje
    - beenham
    - ijsje

En dit alles met heerlijke frietjes!   

https://www.facebook.com/events/1678979855666690/